top of page

Nauti Hohtava Pimeässä Tatuointi Hauskuudesta!

Lisää jännitystä tapahtumaasi tai halloweeniin hohtavilla tatuoinneilla. Olipa kyseessä sitten yökyläilyjuhlat, halloween-seikkailu tai haluat vain tuoda valoa pimeyteen, nämä tatuoinnit ovat oikea valinta. Levitä tatuointi, anna sen kerätä valoa ja katso, miten se hohtaa kuin tähti.

Hohtavat tatuoinnit eivät ole vain lapsille. Meillä on ainutlaatuisia suunnitelmia myös aikuisille. Voit jopa pyytää räätälöityä suunnitelmaa erityistilaisuuksiin.

Hohtavat tilapäistatuoinnit lisäävät hauskuutta ja muotitietoisuutta mihin tahansa juhlaan, tapahtumaan, asuun tai Instagram-kuvaussessioon. Levitä tatuointi, kostuta se, sammuta valot ja katso, miten se herää eloon.

Ne sopivat täydellisesti yöjuhliin, klubeille, baareille tai cosmic bowlingiin. Noudattamalla ohjeitamme asiakkaasi voivat nauttia jopa 5 yön hohteesta.

Levitä bränditietoisuutta ainutlaatuisilla hohtavilla räätälöidyillä tilapäistatuoinneillamme. Käytä niitä tapahtumiin, hyväntekeväisyysaloitteisiin tai ilmaistaksesi kannanottoja.

Voit jopa luoda räätälöidyn hohtavan tilapäistatuoinnin millä tahansa korkean resoluution kuvalla tai valokuvalla. Anna tyyliäsi tai brändiäsi esiin juhlissa, ulkoilmajuhlassa tai yritystapahtumissa.

Nämä tatuoinnit kestävät 3-5 päivää ja säilyttävät värikkyytensä päivällä ja yöllä. Suunnittelun tuotanto ja toimitus yrityksesi osoitteeseen vievät noin 21 päivää tilauksesta."

Hohtava pimeässä räätälöity tatuointi. Tavalliset koot

Hinnat löytyvät Tilauslomakesivulta

2 x 2 inch / 5.1x5.1 cm

3 x 3 inch / 7.6x7.6 cm

4 x 4 inch / 10.1x10.1 cm

5 x 5 inch/  12.7x12.7cm

6 x 6 inch / 15.24x15.24 cm

Prices glow

Hohde pimeässä tatuointi

bottom of page